Eind van een tijdperk – en een nieuw begin!

Beste Allemaal: gewaardeerde klanten, vrienden, clubleden, sympathisanten,

In ruim 10 jaar samenwerking bij Garage Hydraulique is er hier van alles gebeurd. In goede en in barre tijden stonden wij schouder aan schouder om jullie auto’s op de weg te houden en om jullie psychische ondersteuning bij onverhoopt (maar toch geleden) Citroënleed te verlenen.

Na 10 jaar kwam echter een moment dat er iets ánders moest gebeuren! Dit moment wilden we niet laten schieten. Ja, we zouden een jubileum hebben kunnen vieren, maar dat was wel erg voorspelbaar geweest. Dat hebben we dus niet laten gebeuren.
Wat dan wel? Welnu, we hebben in deze garage zóveel energie gestopt, maar willen nog energie overhouden om ook de volgende 10 jaar het gas erop te kunnen houden. Om iets méér te kunnen laten gebeuren!

Een nieuwe uitdaging voor ons beiden alleen… niet meer samen, maar elk op onze eigen manier!
Dit betekent dat Sjors vanaf 15 november 2018 Garage Hydraulique op geheel EigenWijze zal voortzetten en dat Leontien haar vleugels zal uitslaan en elders een nieuw avontuur zal aangaan.

Met andere woorden: wij zijn er nog, maar niet meer ‘samengesteld’. Wij zien deze stap als een verrijking van het leven, door meer te laten gebeuren. Een motto dat we altijd hoog in het vaandel hadden staan en waar we trouw aan blijven.

Geen zorgen: je kunt nog altijd terecht bij Garage Hydraulique op het vertrouwde adres voor onderhoud van je hydraulisch geveerde Citroën. De CX-onderdelenvoorziening zal onder hoede van Leontien gaan vallen, op een andere locatie, maar daarover horen jullie spoedig meer.

Zo blijft er iets gebeuren en blijven we elkaar zien.
Op naar de volgende 10 jaar!!

à bientôt!
Sjors en Leontien