Het HydrauliCafé

Garage Hydraulique

Veel bezoekers hebben er al eens een kijkje genomen en het geniet dan ook inmiddels landelijke bekendheid: ons sfeervolle HydrauliCafé, alias ‘het kroegje’ alias ‘de Lounge’. Een unieke, sfeervolle ruimte, zoals je die in weinig andere garages zult aantreffen, maar wél bij ons!
HydrauliCaféEen aantal lieve vrienden en vrijwilligers hebben ons gedurende een periode van twee (!) jaar met veel toewijding en vakmanschap geholpen dit prachtige rustpunt tot stand te brengen. Inmiddels hebben reeds een groot aantal clubs, klanten en bezoekers mogen proeven van de warme sfeer van deze unieke ruimte, waarin bijna alles handgemaakt, gebruikt (tweedehands) of geschonken door vrienden en klanten is. Dit maakt het extra speciaal voor ons en wij danken vanaf deze plaats dan ook iedereen die een bijdrage heeft willen en kunnen leveren, want ook al duurde het wat langer dan we gehoopt hadden, zonder die mensen was het nooit gelukt!
HydrauliCaféKlanten die hun auto brengen voor een kleine klus kunnen warm en comfortabel wachten in het Frans getinte kroegje. Dankzij een WiFi-verbinding is het mogelijk hier gewoon via de laptop verder te werken, zodat er vrijwel geen tijd verloren gaat. Uiteraard beschikt het HydrauliCafé tevens over een massa boeken en tijdschriften, zodat de verveling geen kans krijgt.
HydrauliCaféKom gerust eens langs om het resultaat te bewonderen, je bent van harte welkom!